AU



Continuo la meva crònica del ///gargall/// parlant dels AU. Una formació que portava torres de so entre el seu backline, no fós cas que el volum no fós suficient per al seu show. Doncs resulta que aquesta colla fan uns concerts que solen durar entre 5 i 20 minuts, i entre l'energia que desprenen i el volum que treuen un es queda amb la sensació que ja fan bé fent els bolos curts... 10 minuts més d'AU i em tiro per la finestra. (sort que el vermell no en té) De veritat que aquests músics em van destrossar. Jo, de fet, amb 5 minuts ja en vaig tenir prou; no podia més, m'estava entrant un mal rollo que flipes, energia negativa, i vaig haver de marxar. Em van fer venir molta ràbia. Tots els altres grups eren sorollosos (o no), experimentaven (o no), però t'acabaven el bolo de forma maca, amb tots et quedaves amb bon regust. No era el cas. Els vaig odiar i tot... Més tard vaig haver de reconèixer que m'havien causat gran impressió, que m'havien tocat de ple. I és que si el seu art vol fer viure odi, violència i mal rollo, ho aconsegueixen. No em desplaçaré mai per anar a veure un concert seu. Ara, si mai hi coincideixo en algún indret que altre, estaré frisant per veure'ls a la primera fila.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




L'anecdotilla és que el baixista, mentre picava el seu instrument contra l'ampli, (rollo creació de nous sons i tal...) el va petar. Això devia ser al minut 3 de la seva actuació. Vaig sentir a dir que no era la seva intenció petar-lo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

en directe, no sé, però en visdeo...que algú avisi als del frenopàtic.

pd: no vaig anar al gargall i admeto que no puc entrar a valorar... aquest cas és de salud pública.

pdous

ferran pecanins ha dit...

s'ha de ser supermodernoquetecagas per comprar-se un instrument i fer això, no pateixis per l'ampli que segur que ja en té un altre de més gran.