Para Para

Responent-me a mi mateix sobre la pregunta que li feia a la Roser. Aquí teniu el Para Para (no ara ara). És la versió nipona d'en Josmar amb la coreografia corresponent...

Atlàntida

Si ,si, si...ja us estic sentint. "...Pere no et tiris de la moto", "...una altra frikada..juas, juas, juas".

art

després dels exemples d'art que s'han exposat al blog, que me'n dieu d'aquest que ajunta totes les característiques anteriors: gos+projecció líquida corporal+grafiti urbà.




Marinaleda no és Marina D'Or

SOBRASADA



Per últim, i me'n deixo uns quants, us poso els Sobrasada. Dissabte era el dia més potent del gargall, i hi van aparèixer una colla de valencians i alicantins ben preparats. Duien un rollo musical molt potent, barrejant formacions, de molta creativitat, molt posats a la feina... Seriosos, pensadors, i a la vegada un catxondeo.
De la formació de Sobrasada ja en coneixia algún per Corea, una altra formació d'aquesta moguda. Molt bons, tot molt ben executat, i millors persones.
Aquí els tenim en la seva sortida catalana.

THE MOVIDAS



Un dels grups més catxondos i freaks eren els The Movidas, un trio format per dj i dos cantants. Les seves lletres no tenen vergonya, escupen foc, i la veritat és que fan molt riure. El bolo va ser la bomba, i tot i que musicalment no són Déu, no importa, ja que el seu objectiu no és fer bona música, sinó petar-se de tothom. En fi, aquí teniu un dels seus èxits, ¿Dónde vas, Michael Knight?


I per petició del Lluisu, Manoli 2 Mitsubishi y 3 gramos de speed:

honor de cavalleria

Albert Serra, 2006
Ànims! encara que ens ho digui el Quixot de turno.

ELI KESZLER



Un dels temes del gargall era el de l'expressió innovadora, l'experimentació. Ho podem veure en el jazz, en aquests grups en el rock... Eli Keszler és un gran instrumentista que ens deleitava amb un show personal. Ell, acompanyat d'una bateria i altres instruments de percussió, plats, etc. i que tocava percutint, però també fregant amb arquet, o buscant altres sons amb diferents utensilis. El públic estava embadalit amb els seus sons. En el següent vídeo el veurem fent sorollisme, però quan surti el documental del gargall sabreu a què em refereixo. Boníssim.

Marroneo style (ZA)



Za són un grup que em vaig perdre, però que tothom en va parlar molt bé. En el vídeo surten com a guitarrista i bateria, però pel gargall van fer un show amb dues bateries. Bé, un dels instruments percutits era una guitarra. Combinen molt bé les parts de les cançons. Fan un show punk, però ben pensat. Es mouen molt en el ritme, i també fan servir la veu en aquest sentit. Un dels directes més potents dels que hi van haver aquells dies.

TONTO QUI HO LLEGEIXI

i més tonto el que ho acabi de llegir.

vi vermell vermell

Lydia Lunch i Les Aus


Una de les actuacions més esperades del gargall era la de Lydia Lunch i Les Aus. A Les Aus les conec des de fa relativament poc temps, però des del primer cop que les vaig veure en sóc fan incondicional. Les seves actuacions són improvisades, mai ho fan igual. Això té un punt a favor, ja que cada concert és únic i especial, però també té un punt en contra, i és que si t'agrada molt una cançó en el disc, difícilment la podràs escoltar igual en un concert. Tot i així em quedo amb els concerts únics i especials. Lydia Lunch, que des de fa un temps viu a Barcelona, ha tocat amb ells diverses vegades. Té bona connexió amb Les Aus, se li nota. Guitarres desèrtiques, bateries inspiradores, i la veu de Lunch. Una bona combinació. Tothom frisava per veure'ls, i ells van donar el què el públic esperava. Va ser un gran bolo, amb final festiu multitudinari inclós.

més curts

m'he animat i mirant mirant he trobat aquest altre que buenu......he caigut de la cadira de tant riure.

Jungle Jail


curt d'animació bastant simpàtic per contrarestar amb AU i fer una mica de neteja sensorial.....
JungleJail-lefilm
Uploaded by yann3dvf

AU



Continuo la meva crònica del ///gargall/// parlant dels AU. Una formació que portava torres de so entre el seu backline, no fós cas que el volum no fós suficient per al seu show. Doncs resulta que aquesta colla fan uns concerts que solen durar entre 5 i 20 minuts, i entre l'energia que desprenen i el volum que treuen un es queda amb la sensació que ja fan bé fent els bolos curts... 10 minuts més d'AU i em tiro per la finestra. (sort que el vermell no en té) De veritat que aquests músics em van destrossar. Jo, de fet, amb 5 minuts ja en vaig tenir prou; no podia més, m'estava entrant un mal rollo que flipes, energia negativa, i vaig haver de marxar. Em van fer venir molta ràbia. Tots els altres grups eren sorollosos (o no), experimentaven (o no), però t'acabaven el bolo de forma maca, amb tots et quedaves amb bon regust. No era el cas. Els vaig odiar i tot... Més tard vaig haver de reconèixer que m'havien causat gran impressió, que m'havien tocat de ple. I és que si el seu art vol fer viure odi, violència i mal rollo, ho aconsegueixen. No em desplaçaré mai per anar a veure un concert seu. Ara, si mai hi coincideixo en algún indret que altre, estaré frisant per veure'ls a la primera fila.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




L'anecdotilla és que el baixista, mentre picava el seu instrument contra l'ampli, (rollo creació de nous sons i tal...) el va petar. Això devia ser al minut 3 de la seva actuació. Vaig sentir a dir que no era la seva intenció petar-lo.

CUCHILLO



Un dels grups que més em van agradar de l'escupitajo van ser els Cuchillo, una banda formada per un guitarrista-cantant i un bateria. La seva música és atractiva, hipnòtica, tribal, independent, bella... et podies quedar una bona estona davant seu sense adonar-te del pas del temps, o sense recordar què anaves a fer... Acte seguit havies d'anar a la barra per aclarir-te les idees, i així anar fent. Però aquest ensirenament era brutal, tot el públic estava en aquest estat... i amb només dos instrumentistes...
El guitarra usava un looper on encadenava veu i guitarra, creant uns treballs bells i el·laborats. El baterista deleitava amb la seva capacitat rítmica i els diferents instruments que usava i afegia a la bateria, podent crear diversos ambients sonors.
Us poso aquest tema com a mostra del seu art.


funny games

El diumenge a la tarda vaig tenir la meva particular sessió de gargalls.
És una d'aquelles pel.lícules que et deixen tant tocat que necessites parlar-ne.
Thriller en estat pur. El (((gargall))) escupia des de l'escenari; aquí, Michael Haneke escup des de la càmera. Mireu-la si teniu allò que cal (principalment sentit de l'humor).

roto

Escupitajo a la cara!!



La Manresa desconeguda.... continua sent-ho!!!!
El festival més potent que s'ha fet a Manresa va tancar les portes ahir amb un balanç molt positiu.
Si bé hi va haver menys afluència de l'esperada, el festival va estar sempre ple de gent, de Manresa i de fora, i molt entusiasmada.
Trencant baixos i conceptes preestablerts, (((gargall))) ha escupit al fons de la Catalunya central, deixant una marca difícil d'esborrar, i projectant-se un futur esperançador.
Hem de donar les gràcies a les persones que han dut a terme aquest muntatge, ja que a part del fet d'organitzar el festival, han participat en la "modernització" manresana, i esperem que això doni els seus fruits. (o molts gargalls)
Manresa necessitava aquest festival. També a nivell nacional.
Han estat dies màgics, plens de soroll, amb moltes ganes, i que segur donaran de què parlar.
AU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Clapés conspi.

Daniel Estulin a RAC 1

Iluminati music

Aquest és un del vídeos d'una serie que ja us vaig penjar. Es d'un pavo que lliga l'arrivada del dajjal (mentider dimoni) amb els iluminati. En aquest cas, i seguint el fil dels vídeos sobre música i poder/contrapoder, ens parla de com els "artistes" iluminati escampen el seu missatge entre d'altres coses. No es que coincideixi al 100% amb el que diu però hi han alguns símbols que indiquen que no s'equivoca de gaire.

bandera falsa...

Les operacions de bandera falsa són operacions encobertes conduïdes per governs, corporacions i altres organitzacions, les quals estan dissenyades per a aparèixer com si aquestes fossin portades a terme per altres entitats. El nom es deriva del concepte militar d'hissar colors falsos; això vol dir la bandera d'un país diferent al propi. Els atacs terroristes en algunes ocasions són operacions de bandera falsa (Wikipedia).

cagumtotià!

aquest poema data de principis dels 90, i cada estrofa, cada pareado, esdevé un proverbi, en els temps que ens toca viure. Cagumtotià!


delincuencia es la vuestra, asquerosos!!
cagumtotià!
adiós mutxatxo!

MUSIC vs NWO

Després em dieu friki conspiranoic



LKJ The New World Order





los asesinos de Kigale

deben ser trabajadores sanitarios

los carniceros de Butare

deben ser trabajadores sanitarios

los salvajes de Shatila

deben ser trabajadores sanitarios

las bestias de Bosnia

deben ser trabajadores sanitarios

en el nuevo orden de las palabras

como una vieja venda sucia

sobre la cara podrida de la humanidad

el viejo orden desata y revela

una vieja cicatriz que acaba de reventar en una nueva llaga

una herida primitiva que el tiempo no curará

y con la antigua moneda de la sangre

tiranos tribales arreglan el marcador

los asesinos de Kigale

deben ser trabajadores sanitarios

los carniceros de Butare

deben ser trabajadores sanitarios

los salvajes de Shatila

deben ser trabajadores sanitarios

las bestias de Bosnia

deben ser trabajadores sanitarios

en el nuevo orden de las palabras

es el mismo viejo síndrome de caín y abel

mucho más antiguo que la caída de Roma

pero en el nuevo orden mundial de la atrocidad

es un nuevo idioma de la barbarie

asesino en masa

normaliza

programa

racionaliza

genocida

sanea

y el antiguo pecado de un clan

se llama ahora limpieza étnica

los asesinos de Kigale

deben ser trabajadores sanitarios

los carniceros de Butare

deben ser trabajadores sanitarios

los salvajes de Shatila

deben ser trabajadores sanitarios

las bestias de Bosnia

deben ser trabajadores sanitarios

para-pam-pam

en el nuevo orden de las palabras







Gamma Ray - New World Order

On wings of tomorrow we're coming to fly

Erasing the sorrow and this is the place where you die

We're shaking the chains off the world of today

We're coming to get you no matter what you're gonna say



This is the time of the ending

It's the dawn of a new world order

This is a new beginning

Where a new world shall arise, we scream

On the wings of yesterday you're gonna die

And you know it's gonna be - we're screaming



This is illumination - we are

We are illuminates - beware

This is illumination - we are

We are illuminates



We live inside society, our presence is unknown

We plot and we manipulate you to which way to go

Illumination comes across the world to bring an end

Intimidating silent force that puts us in command



This is the dawn of the ending

It's the time of a new world order

This is a new beginning

Where a new world shall arise, we scream

On the wings of yesterday you're gonna die

And we know it's gonna be - forever



This is illumination - We are

We are illuminates - Beware

This is illumination - We are

We are illuminates



In the darkness, we shall await

Prepare for changes, to seal your fate



This is illumination - We are

We are illuminates - Beware

This is illumination - We are

We are illuminates







Lyrics | Megadeth Lyrics | New World Order Lyrics

Eleccions a Euskadi i Galícia

Em ve al cap aquesta cançó d'en Linton Kwesi Johnson, aquest gran poeta que, a part de demostrar que no cal anar com un perdulari per ser bon rastafari, proposava ja fa uns anys aquest camí tan poc diplomàtic per borrar el feixisme de la Nostra era. Music is a weapon. Reggae apalancat i per fumar porros .. blablabla (ull, que s’acosta la sembra!).