HUMOR DE CRISI



i ara de debó...


Una entitat tan poc sospitosa de donar suport l'existència d'Una Conspiració Planetària com Fundació La Caixa (caixa d'estalvis catalana lligada al Poder) afirma que els diners del “pla de salvament de Wall Street” és deu vegades el necessari per a eliminar la pobresa de la Terra.

Aquesta notícia té unes implicacions gairebé infinites i del màxim calat. D'una banda, es reconeix fefaentment que si no s'acaba amb la Pobresa en el Planeta Terra és perquè, simple i planament, a les persones que ho dirigeixen no els interessa.
De rebot, tots aquells que han confiat en algun moment en coses com donar el famós 0′7% de l'ajuda al Tercer Món o que alguna vegada han enviat diners a països pobres per mitjà de ONGs o campanyes especials estan sent, senzillament, enganyats.
Totes les organitzacions que es dediquen a gestionar aquesta ajuda són, i les declaracions de la Fundació La Caixa així ho demostren, una cortina de fum per a no solucionar, d'una vegada i per totes, el problema de la fam (i, ja que estem, haver de treballar 8 o 10 hores per a tenir un habitatge digne).
Com?
1-Prohibint els paradisos fiscals i investigant aquests comptes secrets per mitjà d'una autoritat planetària.
2-Creant un nou sistema informàtic que controli les transaccions financeres (aquest sistema ja existeix i es diu Basel II).
3-Abolint els diners-deute i fent que sigui el govern i no els bancs privats qui crein els diners.
4-Associant la moneda a metalls preciosos per a aconseguir estabilitat (or i plata).

Amb aquestes mesures, i esbrinant què estan fent les elits amb els seus diners, s'acabaria la fam en el món en no més de tres mesos.