Bush amb una "turca" impresionant als JJ.OO.




Bush, borratxo en els Jocs Olímpics, i tu, sense assabentar-te?. Tu creus que unes imatges del President dels Estats Units, borratxo en els Jocs Olímpics, són notícia? Creus que si això -que el president del país que governa el Planeta aparegués borratxo en els Jocs Olímpics- tu t'hauries d'haver assabentat perquè per a això milers de periodistes desplaçats als Jocs? I si jo et mostro aquestes imatges i t'explico que només han aparegut a Veneçuela i Bolívia?.



Què opinaries de la teva democràcia? Britney Spears, Kate Moss, Lindsay Lohan… “Don nadies” que apareixen, un dia i un altre també, borratxes o drogades i el president dels Estats Units, apareix amb una melopea, una kurda, un pet descomunal, I NO HO TREUEN ELS MITJANS? Aquesta és la democràcia que vivim en el Planeta Terra.



"Gilipolleces" de supòsits artistes i , quan de debò ha de servir la informació de tafaneria, no diuen gens. Ara, fixa't en aquesta nena nord-americana que torna de Osetia i compte en la cadena Fox que van ser els georgianos qui van massacrar als osetis i fixa't com la talla el presentador de la Fox, i com la tia ho torna a dir quan tornen de la publicitat. No sap on ficar-se el presentador davant el ridícul tan espantós d'haver de censurar a la convidada “Això és just el que diria el president de Rússia” se li escolta dir. Doncs si, senyor! Que van ser els sionistes georgianos qui van començar aquesta guerra! (I la persona que havia de decidir sobre ella… borratxo; això no ho explique-ho).

1 comentari:

ferran pecanins ha dit...

por lo que me queda en el convento me cago dentro..