Lydia Lunch i Les Aus


Una de les actuacions més esperades del gargall era la de Lydia Lunch i Les Aus. A Les Aus les conec des de fa relativament poc temps, però des del primer cop que les vaig veure en sóc fan incondicional. Les seves actuacions són improvisades, mai ho fan igual. Això té un punt a favor, ja que cada concert és únic i especial, però també té un punt en contra, i és que si t'agrada molt una cançó en el disc, difícilment la podràs escoltar igual en un concert. Tot i així em quedo amb els concerts únics i especials. Lydia Lunch, que des de fa un temps viu a Barcelona, ha tocat amb ells diverses vegades. Té bona connexió amb Les Aus, se li nota. Guitarres desèrtiques, bateries inspiradores, i la veu de Lunch. Una bona combinació. Tothom frisava per veure'ls, i ells van donar el què el públic esperava. Va ser un gran bolo, amb final festiu multitudinari inclós.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

estic criticón, ja ho sé, però crec que aquests grups apliquen la màxima de "fugir endavant" en un intent de demostrar a veure qui s'acosta més al precipici sense caure d'alt-abaix.

pdous

Anònim ha dit...

Estàs molt filòsof.
La pregunta és: I?
jejeje
Salut
S

Anònim ha dit...

la resposta és:
res,... que era una manera rebuscada de dir que a part de que no m'agrada i intueixo un deriva en aquest tipus de música, com t'ho diria, no gaire sana (últimament em surten adjectius que afecten a la salud). Normalment, m'aguès quedat aquest comentari per mi, per alló de gustos=colors.

pdous

Anònim ha dit...

No penso que sigui insana...
Els has de veure en directe.
El pròxim cop que toquin hi anem i segur que t'agraden.
Salut