Les regles del joc.

REGLA Nº 1 Fins a nova ordre, tots els vostres drets queden suspesos. Naturalment, és convenient que conserveu per algun temps la il·lusió que encara gaudiu d'alguns d'ells. Pel que fa a nosaltres no els violarem més que d'un en un, i cas per cas.

REGLA Nº 2 Sigueu considerats: no ens parleu més de lleis, de la Constitució ni de totes aquestes elucubraciones d'altra època. Des de fa temps, com ho haureu notat, hem colat lleis que ens posen per sobre de les lleis, així com, d'altra banda, d'aquesta suposada Constitució.

REGLA Nº 3 Vosaltres sou febles, esteu aïllats, atordits, enganyats. Nosaltres som nombrosos, estem organitzats, som forts i lúcids. Alguns diuen que som una màfia. És fals, som LA màfia, la qual ha vençut a totes les altres. Només nosaltres estem en condicions de protegir-vos del caos del món. És per això que ens agrada tant inocular-vos el sentiment de la vostra debilitat, de vostra "inseguretat". Ja que és proporcional a la rendibilitat dels nostres tripijocs.

REGLA Nº 4 Per a vosaltres el joc consistirà a fugir o, almenys, en intentar-ho. Fugir significa: superar el vostre estat de dependència. La veritat és que ara com ara depeneu de nosaltres en tots els aspectes de la vostra vida. Mengeu el que nosaltres produïm, respireu el que nosaltres contaminem, el menor refredat us posa a la nostra mercè i, sobretot, no podeu gens contra el poder de la nostra policia, a qui hem conferit tota la llibertat, tant d'acció com d'apreciació.

REGLA Nº 5 No assolireu fugir sols. Per tant, per a començar precisareu constituir les solidaritats necessàries. Per a complicar el joc, hem liquidat tota forma de sociabilitat autònoma. No hem deixat subsistir més que el treball: la sociabilitat sota control. Es tractarà per a vosaltres d'escapar d'ell. Mitjançant el robatori, l'amistat, el sabotatge i l'acte-organització. Ah!, una precisió: hem convertit en crim qualsevol forma de fugida.

REGLA Nº 6 No hem cessat de repetir-lo: els criminals són els nostres enemics. Però per això heu d'entendre, en primer lloc, el següent: que els nostres enemics són criminals. Mentre que fugitius potencials, cadascun de vosaltres és també un criminal en potència. Per això és convenient que conservem la llista de nombres als quals heu cridat des del vostre telèfon, que els vostres mòbils ens permetin localitzar-vos en tot moment i que gràcies a la vostra targeta de crèdit puguem conèixer els vostres hàbits.

REGLA Nº 7 En el nostre petit joc, aquells que surten del seu aïllament es denominen "criminals". Quant a aquells que tinguessin la gosadia de qüestionar aquest estatut, els cridarem "terroristes". Aquests últims poden ser abatuts en qualsevol moment.

REGLA Nº 8 Som molt conscients que la vida en les files de la nostra societat conté tanta alegria com un trajecte en el tren de rodalies; que el capitalisme no ha produït fins a avui, en matèria de riquesa, més que una universal desolació; que el nostre ordre corcat no té més arguments que les armes que ho protegeixen. Però què voleu: és així! Us hem desarmat mentalment, físicament; i ara posseïm el monopoli d'allò que us prohibim: la violència, les complicitats i la possibilitat d'aparició. Francament, si estiguéssiu en la nostra posició, faríeu altra cosa distinta?

REGLA Nº 9 Coneixereu la presó.

REGLA Nº 10 No hi ha més regles. Tots els cops estan permesos.

EL VOSTRE GOVERN