Cosum musoC

Poz eso video sobre el consumisme. M'he controlat no arriva a l'hora. Ens aquest video es promou la violencia com a única forma de protesta efectiva (o sigui que us agradarà), tot i que per mi la millor opció és deixar de consumir.
Observeu-se.

Edito: Al final ni vosaltres sereu violents ni jo deixaré de consumir.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo que sàpiga ningú de naltrus és gaire violent. Aquest cap de setmana només hem apallissat una o dues persones per cap. A més he decidit que demà deixaré de consumir. Res de menjar ni beure ni usar internet, productes provinents del sistema esclavitzador.
Però començaré demà, avui vull tornar-me pacífic veient aquest video-tutorial.
Crítica al paternalisme nº1
Per Xexi, amb amor

ferran pecanins ha dit...

doncs m'ha molat molt el vídeo!

Anònim ha dit...

No està mal el video, hi surt l'argument de la violència per enderrocar la violència original, i també el del consum responsable. Jo també estic a favor d'un consum responsable i de la desobediència civil, encara que només amb això dubto que el sistema canviés. De fet l'exemple és la última vaga de transportistes. Que no sortia la policia a protegir el bàsic funcionament del sistema?
Xexi

Anònim ha dit...

realment és un docu molt ben fet i original
plas plas plas plas plas plas plas plas (aplaudiments)
lo que més m'ha agradat és que nop hi ha narrador, tot són comentaris dels que surten o talls de veus muntats. si si, molt macu i molt recomanable.
plas plas plas