A veure si així us entra més...o no

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta noia defensa un retrocés del consum de petroli, per a poder canviar la gestió dels recursos, tot amb la finalitat de no haver de canviar l'estil de vida americà?
Anda que lista...
S

Hermes ha dit...

Crec que no. No defensa un retrocès del consum. Superar el zènit de l'extracció significa que ja no s'hi és a temps a reduïr el cosum, doncs la tendència dels paisos "rics" i "pobres emergents" és calculat i implica un colapse del sistema de distribució vers a la demanda. I això vol dir ,com explica, "no food"=molta gent morta de gana. Els que pitjor ho tindran seran els que no tinguin una font d'aliments relativament aprop.
Crec que estaves massa pendent del costat dret de ola pantalla. ;)

Anònim ha dit...

Potser sí que m'ha despistat el vídeo. És un truc per enganxar, però despista.
El zènit significa que s'ha arribat a la meitat de tot el recurs petroler, quan, segons ella, les companyies petroleres deixaran de produir aquesta font d’energia i material tan barata i començaran a cobrar segons oferta i demanda. Ella diu que tot el què podem fer és provar de ralentitzar el colapse, per a intentar donar-nos el temps necessari per a planejar com desenganxar-nos de l’era del petroli cap a un estil de vida més senzill i proper. El què m'havia confós és el seu concepte d'"estil de vida en perill", quan lo perillós és precisament aquest estil de vida.
S

Hermes ha dit...

oks

Pere