Palestina


Vídeos sobre la qüestió palestina.
El primer vídeo repassa la història de la zona. De com amb el domini anglès comencen a arribar jueus a Palestina, la lluita per l'estat propi, guerres que fan variar les fronteres de la zona, tractats...
-Arrels del conflicte Palestina Israel-El segon video tracta la història del conflicte i sobre com els mitjans d'EUA tracten les informacions d'aquest. La primera guerra d'Israel al Líban va causar tanta mala propaganda als jueus, que des de llavors s'ocuparien que les males notícies no arribessin, i els discursos que s'usessin als mass media fossin pro-israelians. D'aquesta manera s'abusa de l'argument d'autodefensa (quan són ells els que estan en un territori il·legalment i usant molta violència), i no es fa referència a la ocupació il·legal; inclós en els mitjans de comunicació tracten els assentaments il·legals com a tranquiles barriades.
-Pau, propaganda i la terra promesa-


El tercer vídeo tracta sobre els checkpoints, abusos i vida diària dels palestins a la Palestina ocupada. Hi apareixen testimonis de persones relacionades amb moviments humanitaris, jueus en contra de l'ocupació, jueus a favor, palestins que pateixen els checkpoints, i fins i tot les argumentacions que dónen (i es dónen) els soldats.
-Els altres sionistes-


El què està passant aquests dies té més a veure amb el genocidi i l'èxode, que no pas amb l'auto-defensa.
-link a Palestina.Cat