Què és el que té Palestina?

Bah! volia fer una reflexió sobre Gaza i la repercussió que té en els mitjans, però no me'n surto. Només volia destacar el fet de l'inundació d'informació sobre el fet, el moviment social que hi ha al carrer, i em pregunto: que passa amb Txetxènia? I el Congo? On segurament la guerra que estan patint és molt més brutal. Puc entendre el mitjans, ja que es mouen per motius gens humanitaris però si "humans", el que em fà més gràcia és el moviment social que davant de palestina sempre es commou i s'indigna però sovint veu els altres conflictes com a llunyans o no importants, sempre que no hi intervingui directament l'exercit dels USA es clar. Bé aqui queda la meva pseudo- reflexió i us deixo uns videos per recordar que encara mor molta gent a altres indrets.
Merci.





STOP WARS

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És ben bé que som uns girasols de llum mediàtica...
Ens peixen les notícies, i nosaltres com nens, ens ho menjem sense poder triar.
Per desgràcia les guerres no acabaran fins que la població mundial no s'hagi reduït al màxim que han escollit, que són 'ells' i els esclaus. Amb la industrialització es pensava en el benestar futur: les màquines ens faran treballar menys. En realitat és: les màquines permetran reduïr la població d'esclaus.
Jo crec que amb les guerres de l'aigua es decidirà aquest plantejament. I s'acosten.
-Visionarioloco

ferran pecanins ha dit...

xevi. ma sap greu, vaig veure una vinyeta del vizcarra on hi havia una pancarta de stop wars amb la tipo de la peli .. barrina barrina..

ferran pecanins ha dit...

perdo vizcarra no: carlos azagra

Anònim ha dit...

avui jo també l'he vist, al Jueves no?
cheb waka

ferran pecanins ha dit...

si senyor. veig que compartim el bon gust per la lectura.