Exodus

Doncs si Marcus Garvey predicava que els africans havien de tornar a la seva terra, jo predico que emigrem d'aquesta nostrada i estimada terra (ja tornarem quan siguem vells, o no) i anem uns quants a MONTSERRAT. És una illa caribenya que pertany a Anglaterra, i a part de l'idioma, jo crec que ens hi lliguen força coses allà.
El nom de Montserrat es deu, com no, a en Cristòfor Colom. Hi viuen unes 9000 persones i la putada és que hi ha un volcà actiu que ha fet marxar a molta gent. La població viu sobretot al nord-est de la illa, refugiada de les inclemències del volcà.
Però com tota illa caribenya, poblada majoritàriament per descendents d'esclaus africans, els hi encanta el reggae, el calipso... La nostra missió seria anar-hi i exterminar el reggaeton, que tant mal fa a les nostres contrades...
Segurament seré el nou Marcus Garvey català, i com que de terra tampoc en tenim, millor anem al Carib i ens fem uns dancings. A la illa s'hi viu bé, que no deixa de ser Anglaterra. Fundem un Catalan Paradise??

2 comentaris:

ferran pecanins ha dit...

SATTA MASSAGANA!

pdous ha dit...

siiiiiiii