Jornada de 65 hores setmanals

Dedicaré el mateix espai que han dedicat els mitjans al blog(a proporció és clar) sobre la noticia de l'ampliació de les hores les quals podem ser esclavitzats.


(silenci)


PD: Putus Bilderbergs...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El govern ens traiciona, les esquerres han perdut el nord i mucha policia y poca diversión. Aquest cop hi hauria d'haver vaga general.
Sergi

ferran pecanins ha dit...

jo també flipo.. la UE és la comparsa de la otan, del capitalisme més reaccionari.. No sé si acabaran aprovant la directriu o no, però és que tot sembla que vagi al revès de com hauria d'anar.. si marx i engels aixequessin el cap..(els hi tallarien):"JA US HO DEIA JO!"

Hermes ha dit...

No prodràn fer-ho, 60h dividit entre 5 dies dona decimals. Ja, ja ,ja, ja. Visca la inteligència.

A no que dona 12.

Queeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Cheb Waka ha dit...

alguna idea?
vaig comprant frankfurts professionals?

ferran pecanins ha dit...

veig que no sóc l'únic que ha agafat la calculadora.hihi.però imagino que s'ha de dividir per 6 dies (dissabte). Pel que he llegit, és tracta d'una mesura a nivell individual.. negociable entre el treballador que vulgui i l'empresa. De totes formes.. es trenca amb la històrica negociació colectiva, i vulguis o no, si hi ha gaires capullos que s'hi adapten acabaran fotent pressió a la resta. Un incís per aquests "desencisats" que ja no voten: berlusconi, sarkozy, zapatero.... deixeu-los passar vinga va, obriu les anques, ben obertes, total, pel que serveix votar...